Скит Скитара - Скит Го Има Она... Маафака

  • Artist: Скит Скитара
  • Category: Hip Hop
  • Name: Скит Го Има Она... Маафака
  • Size: 700mb
  • Quality: FLAC, MP3

Tracklist Hide Credits

1 Интро
2 Треси Гззз
3 Едно Утро
4 Слушнав
5 Токсикологија радио
6 Кафе муабет
Featuring – Кацар*
7 Тапа бизнис
8 Она Маафака
9 Гори
10 Бејби зошто
11 Тип Топ Пичка
12 Сакам да ти кажам
13 Мрдни се
Featuring – Лакомото МС*
14 Посакува
Featuring – Кацар*
15 Пичко Попуши
16 Смеј се и пеј
Featuring – Пука Козметика*
17 Чекераукц
Featuring – Токсикологија*

Companies, etc.

  • Recorded At – Studio Toksikologija

Credits

  • Bass Guitar – Георгиј Полизов* (tracks: 2,3,6,11)
  • Executive Producer – Дејан Јанушев - Скит Скитара*
  • Guitar – Кристијан Волчев* (tracks: 3,5,11,12)
  • Lyrics By – Дејан Јанушев - Скит Скитара* (tracks: 1-17)